Hesabım
    Bilim Kurgu ve Komedi Türündeki "Critters" Yeniden Çekilecek!

    Critters filmi SyFy tarafından uyarlanacak.

    Bilim kurgu, korku ve komedi türlerindeki 1986 yapımı Critters filminin yeniden uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Stephen Herek yönetmenliğindeki eğlenceli film, SyFy öncülüğünde ikinci kez beyaz perdeye aktarılacak. Bu kez yönetmenlik koltuğuna Bobby Miller'ın oturması beklenen Critters, 1986 yapımı filmin oyuncularından birini de bünyesinde barındıracak.

    SyFy, 80'li yılların sevilen bilim kurgu filmi Critters'ın beyaz perde için yeniden uyarlanacağını duyurdu. Filmin prodüksiyonu Güney Afrika'da tamamlanmış olduğu belirtilen Critters'a ait diğer detaylar henüz paylaşılmadı. Filmin yönetmen koltuğunda The Master Cleanse filminden tanıdığımız Bobby Miller'ın oturması beklenirken, Critters'ın oyuncu kadrosunda orijinal filmin başrolünde bulunan Dee Wallace'ın da yer alacağı belirtildi. Orijinal filmin hikayesinde 1980'li yıllarda yaşayan bir ailenin karşısına dünya dışı yaratıklar çıkacaktır. Uzaylı olarak adlandırabileceğimiz bu canlılar, ailenin çiftliğini işgal edeceklerdir. Critter adı verilen uzaylılar, uzaylı avcıları tarafından takip edilmektedir. Avcılardan kaçan Critters'ın saklanma yeri ise Brown ailesinin evleri olacaktır.

    Orijinal Critters filminin kadrosunda, yeni filmde de rol alması beklenen Dee Wallace'ın yanı sıra Scott Grimes, Nadine Van der Velde, Billy Zane, Billy Green Bush, Don Keith Opper, Terrence Mann gibi isimler yer alıyordu. Ayrıca Critters filminin yanı sıra sekiz bölümden oluşan Critters: A New Binge isimli bir dizinin de 2019 yılının Mart ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top