Hesabım
    Yapımcılar Birliği "Get Out"u Stanley Kramer Ödülü ile Onurlandıracak!

    Eleştirmenler tarafından övgüye boğulan Jordan Peele'in ilk yönetmenlik denemesi Get Out Yapımcılar Birliği'nin Stanley Kramer Ödülü'ne layık görüldü.

    Jordan Peele'in Kapan'ı bu seneki Stanley Kramer Ödülü'ne layık görüldü. Ödüllere doymayan film, Altın Küre adaylığına da sahip durumda.

    Gerek senaryo gerekse yönetmenlik başarısından dolayı hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından 2017 yılının en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Kapan ödüle doymuyor. Bu sene çeşitli ödül törenleri tarafından onurlandırılan Kapan'ın bir sonraki ödülü Amerikan Yapımcılar Birliği'nden gelecek.

    2002 yılından bu yana her sene "önemli sosyal konulara ışık tutan ve toplum bilincini arttıran" filmleri ve kişileri onurlandıran Stanley Kramer Ödülü'ne bu sene Kapan layık görüldü. Judgment at Nuremberg, Guess Who's Coming to Dinner ve The Defiant Ones gibi filmlerin efsane Amerikalı yönetmeni Stanley Kramer onuruna dağıtılan bu ödül, önceki yıllarda Hotel Rwanda (2004), Milk (2008), Kan ve Aşk (2011) ve Loving (2016) gibi filmlere verilmişti.

    Filmin yapımcıları Sean McKittrick, Jason Blum, Edward H. Hamm Jr. ve Jordan Peele ödülün sahibi olacak. 29. Yapımcılar Birliği Ödülleri töreni 20 Ocak 2018 tarihinde, Beverly Hilton Otel'de düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top