Hesabım
    Hitchcock'un İzinde

    Banderas ve Bening kendilerini aklamaya çalışıyor

    George Gallo yeni filmi Homeland Security'nin ön yapım çalışmalarına Ağustos'ta başlıyor. Production Weekly'nin haberine göre Gallo'nun filminde Antonio Banderas ve Annette Bening'i izleyeceğiz.

    Filmin senaryosu ile ilgili ayrıntılı bilgi henüz verilmemesine rağmen Homeland Security'nin Alfred Hitchcock'un klasiklerinden To Catch a Thief'in izinden gideceği söyleniyor.

    Hitchock'un 1955'te sinemaya taşıdığı yapımda başrolleri Cary Grant ve Grace Kelly paylaşmıştı. Grant'in Fransız rivierasında lüks içinde yaşayan eski bir hırsızı canlandırdığı filmde Kelly de güzeller güzeli Frances olarak karşımıza çıkmıştı.

    The Cat lakaplı eski bir profesyonel hırsız olan John Robie (Grant) artık emekli olmuş ve birikimleriyle olağanüstü bir hayat yaşamaya başlamıştır. Ancak bölgede büyük mücevher soygunları başlayınca polisin şüpheliler listesine ilk sıradan girer. Artık belaya bulaşmaya niyeti olmayan Robie de, yeni hırsızın bir sonraki adımını önceden kestirerek onu yakalama peşine düşer.

    Hitchcock'un David Dodge'un romanından uyarladığı filmin ardından Gallo'nun Banderas'la neler yapabileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top