Hesabım
    Cannes'dan Bildirilir

    Kim kiminle hangi filmde?<br /><br />

    Cannes Film Festivalierken sinema dünyasıyla ilgili haberler de yağmaya devam ediyor. Kimler hangi yapımlara imza atacak bir göz gezdirelim istedik.

    Variety'nin yazdığına göre Ryan Gosling'i Craig Gillepie'nin yönetmenliğini üstleneceği Lars and the Real Girl adlı romantik komedide izleyeceğiz. Nancy Oliver'ın senaryosunu yazdığı yağımda Gosling, ömrü boyunca yalnız kalmış ve internetten satın aldığı tıpkı gerçek gibi olan bir robotla hayatını renklendiren delikanlı olarak karşımıza çıkacak. Filmin çekimleri sonbaharda başlıyor.

    Media 8 Entertainment ise Philip Ksufman'ın yeni filmi Challenger'ın yapımcılığını üstlenmiş. Challenger'da David Strathairn ünlü bilim adamı Nobel Laureate Richard Feynman olarak karşımıza çıkacak.

    Arap-Amerikalı kuşağın bugün ne gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu dile getirecek olan AmericanEast'in senaryosu Sayed Badyera ve yönetmenliği de üstlenen Hesham Issawi tarafından yazılmış. Vaat Edilen Cennet'in yıldızlarından Kais Nashif'i seyredeceğimiz filmin çekimlerine Temmuz'da Los Angeles'da başlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top