Hesabım
    Bu Tamamen Eğlence!

    Cannes perdeleri Da Vinci Şifresi'yle açtı

    59. Cannes Film Festivali uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz Da Vinci Şifresi?nin dünya prömiyerine ev sahipliği yaparak kapılarını açtı.

    Filmin yıldızları Tom Hanks, Audrey Taotou, Jean Reno ve Paul Betany?nin yanısıra festivalin jüri başkanı Wong Kar Wai, Samuel L. Jackson, Juliette Binoche ve bir Hollywood efsanesi Sidney Poitier gibi ünlülerin de katılımıyla daha ilk gününden Cannes'da yıldızlar geçidi başladı.

    BBC'nin bildirdiğibe göre Da Vinci Şifresi ile ilgili birkaç olumsuz eleştiri yapılmamış değil ancak filmi erkenden seyretme şansı bulan şanslı isimler henüz fikirleri net olarak belirtmediler. Vatikan'ın tüm çağrılarının ardından Cannes'da bazı fanatik protestolar da beklenmiyor değildi ancak korkulan olmadı.

    Filmin yönetmeni Ron Howard tavrını en baştan belirtmiş ve dün sabah düzenlediği basın toplantısında ??Olumsuz eleştiriler alabileceğimi en başından beri biliyorum çünkü bu çok tartışmalı bir konu. Ancak bu filmdeki iddiaların sizi üzeceğinden korkuyorsanız filmi seyretmemenizi tavsiye ederim?? dedi.

    Filmin yıldızı Hanks ise ??Bunun eğlence olması gerekli, din bilimi değil. Ayrıca bu bir belgesel de değil, duygusal bir kurgu. En tehlikeli olan bu filmdekilerin tamamen gerçek olduğuna inanılmasıdır?? dedi.

    59. Cannes Film Festivali'nden gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz, Beyazperde.com'dan ayrılmayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top