Hesabım
    “Senarist” Filmi Dolby Atmos Farkını Yaşatacak!

    26 Şubat'ta vizyona girecek film teknik kalitesiyle öne çıkacak...

    Orkun Eser'in yönetmenliğinde çekilen Türkiye’nin ilk gizem filmi olarak tanımlanan  “Senarist” önemli bir teknik yönüyle de dikkat çekecek. Dolby Atmos (360 derece sound) sisteminin desteğini arkasına alan film, sinema salonunda seyircilere farklı bir deneyim yaşatmanın peşinde. 

    Dolby Atmos (360 derece sound) sistemi nedir?

    Dolby Atmos (360 derece sound) sistemi son teknoloji ve kaliteye sahip processor ve hoparlörlerden oluşuyor. Alışılageldik sistemlerin haricinde tavanda da surroundlar ve subbasslar bulunuyor ve ses izleyeni tamamı ile içine alıyor. Dolby Atmos şimdilerde home theater sistemlerinde de hızla yaygınlaşıyor.

    Dünyada Star Wars'un son serisinde, Gravity, Batman vs Superman filmlerinde kullanılan bu eşsiz ses deneyimi ülkemiz içinse henüz yeni bir teknoloji. Türkiye'de çok az sayıda filmde bulunan bu sistemin Senarist filmi için de özel olarak uygulandığı belirtiliyor. 

    Senaryosu da yönetmen Eser'e ait olan ve Mehmet Asım Tuncay AynurHalis BayraktaroğluDilara BüyükbayraktarMustafa UzunyılmazMurat Parasayar ve Ebru Sarıtaş'tan oluşan kadrosuyla farklı bir hikaye sunan film, Chantier dağıtımıyla 26 Şubat’ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top