Hesabım
    Tsunamiden Şov Dünyasına

    Pembe diziciler mucize çocuğun peşinde

    Geçtiğimiz yıl Güney Asya'da yaşanan Tsunami felaketi düşünülünce birçoklarının aklına o günlerde mucize çocuk olarak TV ekranlarında boy gösteren Martunis gelir. Geçen yılın, öyle ya da böyle, en popüler isimlerinden olan Martunis de oyunculuk kariyerine başlıyor.

    Reuters'in bildirdiğine göre Martunis ve pembe dizileriyle ünlü olan Multivision bir yıllık anlaşma imzaladılar. Martunis adına açıklama yapan babası, sekiz yaşındaki oğlunu bu iş için zorlamadığını, bunun çocuğun da isteğiyle gerçekleştiğini anlattı. Haberi doğrulayan Multivision ekibi ise nasıl bir proje hazırlığında olduklarını açıklamadı.

    Martunis geçtiğimiz yılki depremin ardından 19 gün sonra enkaz altında İngiliz bir televizyon ekibi tarafından bulunmuştu. Yaklaşık üç hafta süresince böğürtlen ve kuru erişte yiyerek hayatta kalan çocuk felaketin mucizesi olarak epey gündemde kalmıştı.

    Portekizli kurtarma ekibinin enkazda çıkardığı yedi yaşındaki ufaklık futbola hayran olduğunu söylerken, eğer bir filmde oynayacaksa bunun futbol filmi olması gerektiğini de vurguluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top