Hesabım
    Kanal D Home Video'nun Ekim Ayı DVD'leri!

    Kanal D Home Video, birbirinden özel 5 DVD ile raflardaki yerini aldı!

    HANNAS: KARANLIKTA SAKLANAN

    Yönetmenliğini Kamil Aydın'ın yaptığı, başrollerinde Hazal Şenel, Furkan Kızılay, Fatma Karanfil ve Murat Ercanlı'nın yer aldığı Hannas: Karanlıkta Saklanan yerli yapım bir korku filmi olarak dikkat çekiyor. Filmin konusu ise şöyle:

    Tıp eğitimini ve uzmanlığını tamamlayan genç psikiyatrist Mert Türker’in, Anadolu'daki küçük bir şehirdeki Özel Sentez Kliniği’ne geldiğinde, mesleğe yeni başlayan her psikiyatrist gibi idealleri, hayalleri, planları vardı. İlk hastası Esat Bey olur ve onda diğer hastalarda görmediği birtakım ilginç davranışların olduğunu fark eder. Sonrasında hastaneye Elif adında genç bir hasta gelir. Elif'e konulan ilk teşhis histerik psikozdur fakat hasta terapiler esnasında, kendine bir varlığın musallat olduğunu iddia etmeye başlar. Mert başta böyle bir olayın bilimsel olarak mümkün olmadığını savunsa da zamanla kendini beklenmedik bir durumun içerisinde bulacaktır.

    KARARTMA

    Louis Mandylor'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu film, mezun olmak üzere olan dört üniversite öğrencisinin, yakın zamanda büyük bir trajedi yaşamış bebek bekleyen bir çiftin, eşini kaybetmenin üzüntüsünü atlatamamış yalnız bir savaşçının, idealist bir şerif ve herkesten gizlediği sevgilisinin anarşinin ortasında kalan hikayesine odaklanıyor. Konu itibariyle Arınma Gecesi: Anarşi filmini çağrıştıran yapımda Ronnie Gene Blevis başrolü üstleniyor.

    KAN KARDEŞ

    Başrollerini Ewan McGregor, Brenton Thwaites ve Alicia Vikander'in paylaştığı yapımda  gerçekte yaşamış bir banka hırsızı olan Brenden Abbott ve onun çırağı Brendan Berichon´dan esinlenilmiş bir hayat hikayesi izliyoruz. Filmin başrolünde azılı soyguncuyu Ewan McGregor canlandırırken genç çırak rolünde son dönemin parlayan yıldızı Brenton Thwaites bulunmakta.

    HAYATTA KAL

    Amerikan MLS liginden bir futbol takımını taşıyan uçak, Pasifik Adasına düşer. Kazadan sağ kurtulmayı başaran futbolcular, ellerinde kalan kısıtlı kaynaklarla başbaşa kalmışlardır ve yakın zamanda bir kurtarma ekibinin de gelmesi beklenmiyordur. Takım ruhu parçalanmaktadır. Futbolcular bir anda kendilerini iki gruba ayrılmış bulurlar. Gün geçtikçe vahşileşen grubun liderliğini dengesiz ve kuralcı biri olan Peck yaparken, şefkatli grubun başını da özverili oyuncu Parker çekmektedir.

    Filmin yönetmenliğini ise Shiyam Madiraju yapıyor.

    AY BÜYÜRKEN UYUYAMAM

    Melek iki genç kızı ve kocası ile Ege'nin bir taşra kasabasında tatlıcı dükkânı işletmektedir. "Boyu kadar kızları" olmasına rağmen henüz gençliğini ve güzelliğini kaybetmemiş olan Melek'e bazen açıktan bazen gizliden bütün kasaba erkekleri tutkundur. Yaşanan bir 'rezalet' sonrası kocasını evden kovan Melek'in üzerinde şimdi daha fazla göz, daha fazla baskı vardır...

    Necati Cumalı'nın aynı adlı öykü kitabından sinemaya uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise 18 yıldır kamera arkasına geçmeyen duayen yönetmen Şerif Gören oturuyor. Çekimleri Balıkesİr'in Ayvalık ilçesinde tamamlanan filmin yapımcılığını ise yönetmenin oğlu Mehmet Gören üstleniyor. Filmin, televizyon dizilerinden aşinası olduğumuz simalardan oluşan oyuncu kadrosu ise oldukça dikkat çekici: Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik, Cemal Hünal, Fırat Tanış...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top