Hesabım
    15 Dakikada Servise Hazır

    Almanya doğumlu sinemacı Neco Çelik'in yeni filmi tanıtıldı. Beyazperde.com oradaydı!

    2004'teki Şehir Gerillaları ile Avrupa'da ses getirmiş olan genç "Almancı" yönetmen Neco Çelik, yeni filmi Kısık Ateşte 15 Dakika'yı bu kez ülkemizde çekecek. Beyazperde.com, daha önce Yengeç Sepeti, Usta Beni Öldürsene gibi filmlerin yapımını üstlenmiş olan Medyapım'ın düzenlediği basın toplantısındaydı.

    Başrollerdeki Metin Akpınar, Haluk Bilginer ve Ata Demirer'e ek olarak, Özkan Uğur, Janset, Cezmi Baskın, Erhan Yazıcıoğlu, Eyşan Özhim, Ali Sunal, Aysun Kayacı ve hatta Hepsi adlı pop müzik dörtlüsünün üyeleri gibi pek çok ünlü simanın boy göstereceği filmin adı Kısık Ateşte 15 Dakika.

    "İçinde ne kadar çok ünlü yüz olursa filmin gişesi o kadar artar" şeklinde bir Türk yapım klişesini takip ettikleri belli olan yapımcılar, filmin yönetmenliğini ise Almanya'da doğup büyümüş ve çalışmaya başlamış olan Neco Çelik'e teslim ederek, nispeten şaşırtıcı ama kağıt üstünde akıllıca gözüken bir karar almışlar.

    Haluk Özenç tarafından yazılmış olan film, bir restoran çevresinde yolları kesişen çok sayıda karakterin öyküsünü anlatıyor. Ana mekan olan bu restoranın dışına sadece çeşitli flashback sahneleriyle çıkılıyor.

    Ekip filmin öyküsü hakkında fazla ipucu vermeyi istemediği için basın toplantısı sadece oyuncuların kendi karakterlerini tanıtmalarıyla geçti. Bütçesi hakkında da bilgi verilmeyen yapım için çekimler bu hafta sonu İstanbul'da başlıyor. Kısık Ateşte 15 Dakika, Mart başında vizyonda olacak.

    Toplantıdan resimleri aşağıda bulabilirsiniz...

    Ali Ercivan

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top