Hesabım
    Ridley Scott'tan Proje Açıklamaları!

    Alien: Paradise Lost hakkında detaylar ve Bıçak Sırtı serisinin geleceği ne olacak?

    Usta yönetmen Ridley Scott yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sevilen biilm kurgu filmi Prometheus'un devam filmi Alien: Paradise Lost ve Blade serisinin geleceği hakkında konuşan yönetmen hayranlarına müjdeli haberler verdi. Prometheus serisinin Alien: Paradise Lost'un ardından 2 film daha devam edeceğini önceden de belirtmiş olan yönetmen serinin temellerine dönerek Ripley'e bağlanacağını da açıklamıştı.

    Prometheus'un devam filmi Alien: Paradise Lost'ta olacaklar hakkında Coming Soon'a açıklamalar yapan yönetmen, "Elizabeth Shaw'ı bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Yaratıcıların olduğu yere gitmek için yola çıkıyorlar. Shaw, İkiye ayrılmış olan David'i tekrar birleştiriyor ve yaratıcıların gezegenine doğru yola çıkıyorlar. Orada bakteri gibi olan bu korkunç biyo-mekanik yaratıkları kimin yarattığını keşfediyorlar" diye konuştu. 

    1982 yapımı bilim-kurgu filmi Bıçak Sırtı'nın devam filmi hakkında da konuşan ünlü yönetmen, "Neden olmasın?" dedi. İlk filmin başrolü Harrison Ford'a senaryoyu gösterdiğini açıklayan Scott, "Harrison senaryoyu okuduktan sonra 'bu gördüğüm en iyi senaryo' dedi. Birkaç yıldır bu senaryo üzerinde çalışıyoruz" dedi. Ford'un karakteri Deckard'ın replicant olması durumu hakkında da konuşan Scott, "Elbette ki replicant. Bunu itiraf etmesi gerekiyor. Senaryoyu görünce her şeyin yerli yerine oturduğunu göreceksiniz" diye konuşarak devam filminde işlenecek olan tarihin de 2047- 2050 yılları civarında olacağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top