Hesabım
    Arnold Schwarzenegger Terminator 5'te Hangi Rolde Karşımıza Çıkacak?

    T-800 gelecek projelerinden bahsetti...

    Şu sıralar son filmi The Last Stand'ın tanıtım turu için Londra'da bulunan Arnold Schwarzenegger basına verdiği röportajda gelecek projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Terminator 5'te yer alacağını doğrulayan ünlü yönetmen Twins 'in devam filmi Triplets ve The Legend of Conan projelerinde de kadroda yer alacağını ilk elden açıklamış oldu.

    2011 yılında Justin Lin'in yönetmenliğinde çekilmesi planlanan fakat o günden bugüne hem sinema hakları konusundaki yaşanan el değiştirmeler ve akabinde Lin'in yönetmenlik koltuğunu bırakması gibi nedenlerle yılan hikâyesine dönen Terminator 5 projesinde son durum hala belirsizliğini koruyor.

    David Ellison ve kardeşi Megan Ellison'ın yapımcılığını üstleneceği filmin senaryosu şu an Patrick Lussier ve Laeta Kalogridis'in ellerinde. Schwarzenegger'in projeye efsane T-800 rolüyle mi yoksa yepyeni bir karakterle mi döneceği şimdilik bilinmezliğini koruyor. T-800'ün yaşlanmadığı da düşünülürse, Schwarzenegger'in üzerinde fazlasıyla özel efekt gösterisi izleyebiliriz.

    Arnold Schwarzenegger'in bir kasabanın şerifini canlandırdığı son filmi The Last Stand ülkemizde 19 Nisan 2013 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top