Hesabım
    Metin Kaçan İntihar Etti

    Ünlü edebiyatçı Boğaz Köprüsü'nden atlayarak hayata veda etti...

    Ağır Roman yönetmenliğinde çekilen ve başrolünde Okan Bayülgen'i izlediğimiz Ağır Roman filminin uyarlandığı aynı isimli romanın yazarı edebiyatçı Metin Kaçan'ın Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen olay sonrasında polise konuşan taksi şoförü Yüksel Güçlü "Ben ne olduğunu anlamadan cep telefonu ile cüzdanını koltukta bırakıp aşağı atladı. Ben müdahale edemeden koşarak korkuluklara ulaştı ve kendini aşağı bıraktı.” dedi. Boğazda yapılan aramalarda ise henüz bir sonuca ulaşılmadı.

    Radikal gazetesinde çıkan haberi doğrulayan Kaçan'ın ağabeyi oyuncu-karikatürist Hasan Kaçan ise twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Metin Kaçan ile ilgili bilgiler maalesef doğrudur. Aile olarak bir umuttur diyerek paylaşmadık. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

    1961 İncesu doğumlu olan Metin Kaçan Gırgır Dergisi'nde başladığı yazarlık kariyerinde Ağır Roman, Fındık Sekiz, Harman Kaplan, Adalara Vapur gibi öykü ve roman kitaplarına imza attı. Sanatçının ağabeyi Hasan Kaçan oyuncu ve karikatürist, kardeşi Fatih Kaçan ise oyuncudur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top