Hesabım
    Yarından İki Gün Sonra

    Klimatik kahramanlar hayat kurtarmaya devam ediyor

    Özel efektleri ve bütçesiyle senenin en konuşulan filmlerinden biri olmuştu Yarından Sonra. Sinema dünyasında yarattığı spekülasyonlar bir yana pek çok bilim adamını da birbirine düşüren filmin ikincisinin yapılmasına karar verildi.

    Yarından Sonra'da yaşanan klimatolojik facia hakkında bütün dünyayı uyarmaya çalışan ve neticede kimseyi ikna edemeyen bilim adamı Prof. Adrian Hall'u Dennis Quaid canlandırmıştı. Filmin ilk yarısı boyunca konferanstan konferansa koşup ve dünyayı global ısınmanın tehdit ettiğini anlatmaya çalışmıştı. Ne yazık ki tek başarısı, kimseyi ikna edemediği için sadece New York'ta mahsur kalan oğlunun hayatını kurtarmak olmuştu.

    Eninde sonunda buzulları görünce dünyanın yeni bir buz çağıyla karşı karşıya kaldığına ikna olan insanoğlunu ne gibi felaketlerin beklediğinden henüz haberimiz yok. Fakat, devam filmini yapmaya kararlı olan Fox'tan gelen haberlere bakılırsa yeni facianın kahramanı Dennis Quaid olmayacak. İlk filmde başkan yardımcısı Becker rolünde izlediğimiz Kenneth Welsch dünyayı kurtarmaya aday isimler arasında en güçlü olan. Bu arada, eğer büyük bir değişiklik olmazsa, Yarından Sonra 2, yine Roland Emmerich'in ellerine teslim edilecek.

    Buz çağından sonra insanoğlunu bekleyen felaketleri siz de merak ediyorsanız, Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top