Hesabım
    Brave (Cesur) Gişenin Zirvesinde!

    Eğlenceli animasyon ABD gişesinde Madagascar 3'ü tahtından etti...

    Pixar'ın yeni animasyonu Cesur (Brave) vizyona girdiği ilk haftasonu 2 haftadır gişenin zirvesinde yer alan rakibi Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)'nı tahtından etmeyi başardı. Emma Thompson ve Kelly MacDonald gibi isimlerin yer aldığı animasyon bir İskoç prensesin kaderini değiştirmeye çalışmasını anlatıyor. Cesur hafta sonunda 66,3 milyon dolar hasılat yaptı.

    İki hafta sonunda liderliği Cesur'a bırakan Madagaskar 3 ise 19,7 milyon dolarla ikinci sıraya geriledi. Film 3 haftalık vizyon trafiğinde toplam 157 milyon dolara ulaştı.

    Tim Burton'ın yapımcı koltuğunda olduğu oturduğu ve yönetmenliğini Timur Bekmambetov'un yaptığı Abraham Lincoln:Vampir Avcısı (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) 16 milyon dolarla vizyona iyi bir giriş yaptı. Bu hafta 9,9 milyon dolar kazanan Prometheus'u geçen yapım kendine üçüncü sırada yer buldu.

    Listenin beşinci sırasında yer alan 137 milyon dolar bütçeli Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman) bu hafta 8 milyon dolar kazanarak toplamda hasılatını 137 milyon dolara çıkardı.

    ABD Box Office listesinin diğer filmleri ve rakamları şöyle: 6. Rock of Ages (7,6 milyon dolar), 7. That's My Boy (7,6 milyon dolar), 8. Yenilmezler (The Avengers) (7,1 milyon dolar), 9. Siyah Giyen Adamlar 3 (Men In Black III) (5,7 milyon dolar) ve 10. Seeking a Friend for the End of the World (3,8 milyon dolar).

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top