Hesabım
    Türkiye'nin Kahramanları MARVEL'in Yenilmezler'i İle Buluştu

    Disney Türkiye, Yenilmezler'i AKUT'la buluşturdu...

    Merakla beklenen ve bugün ülkemizde vizyona giren Yenilmezler (The Avengers), Türkiye'nin kahramanları AKUT'un da katıldığı özel bir gösterimle sevenleriyle buluştu. Etkinliğe Iron Man’in kostüm karekteri de katılarak gönüllüleri selamladı.

    Disney Türkiye tarafından organize edilen ve ‘Marvel Kahramanlarla’ ismi verilen gösterime AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ve 150’ye yakın gönüllü katıldı. Mahruki yaptığı açıklamada, “Bir Marvel hayranı olarak söylebilirim ki aksiyon ve olağanüstü özel efektlerle dolu, muhteşem bir filme hazır olun. AKUT gönlüleri adına The Walt Disney Company’e bize bu özel günü yaşattığı için çok teşekkür ederim.” dedi.

    Disney Ülke Müdürü Sinan Ceylan ise, AKUT gönüllülerini yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ederken, AKUT'u "Türk halkı için birer Yenilmez, birer süper kahraman" olarak tanıttı.

    MARVEL evreninin gözüpek süper-kahramanlarının tüm dünyayı tehdit eden küresel bir güçe karşı birlik olup savaştığı Yenilmezler'de, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ve Black Widow bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Joss Whedon yaparken, kahramanlara hayat veren isimler arasında Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top