Hesabım
    Rita Moreno "Hızlı ve Öfkeli 10" Kadrosuna Katıldı

    West Side Story'nin Oscar'lı yıldızı Rita Moreno, çekimleri devam eden "Hızlı ve Öfkeli 10"un kadrosuna katıldı.

    1961 yapımı "West Side Story"deki unutulmaz Anita rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan ve geçtiğimiz yılın sonunda vizyona giren, Steven Spielberg imzalı "West Side Story"de orijinal bir karakterle geri dönüş yapan Rita Moreno'dan güzel haberler var!

    Porto Riko'lu ikonik oyuncu, "Hızlı ve Öfkeli 10"  (Fast X) filminin oyuncu kadrosunda katıldı. Moreno filmde, Vin Diesel tarafından canlandırılan Dominic Toretto'nun büyükannesini canlandıracak. "Hızlı ve Öfkeli 10", Dom karakterinin arka planını daha fazla ortaya çıkaracak. Bu nedenle, geçen yaz vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 9" ve Dom'un kardeşi Jacob (John Cena) ile başlayan Toretto ailesinde bir genişleme göreceğiz.

    "Hızlı ve Öfkeli" serisi iki bölümlük bir finalle sona erecek. İlk bölüm olan "Hızlı ve Öfkeli 10", 19 Mayıs 2023'te gösterime girecek. Kısa bir süre sonra da finalin ikinci bölümünün yani serinin on birinci filminin vizyona girmesi planlanıyor.

    Duyuruyu, Instagram hesabından paylaştığı bir video ile yapan Vin Diesel, yanında Rita Moreno ile görünüyor ve arkalarında yorgun ama mutlu görünen Michelle Rodriguez yer alıyor. Diesel videoda "Rita Moreno ile çalışmak benim her zaman hayalimdi, onun bu filmde büyükannemi oynaması ruhumu gülümsetiyor, Tanrı'nın sevdiği kuluyum" diyor.

    View this post on Instagram

    A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top