Hesabım
    Daisy Ridley'li "Young Woman and the Sea"nin Kadrosuna Christopher Eccleston Dahil Oldu

    Film, İngiliz Kanalı'nı yüzerek geçen ilk kadın olan Trudy Ederle'nin hikayesini anlatacak.

    Bafta Ödülü adayı Christopher Eccleston, Disney+'ın İngiltere kanalını yüzerek geçen ilk kadın olan Gertrude “Trudy” Ederle hakkındaki biyografik dram filmi "Young Woman and the Sea"nin kadrosuna katılan son isim oldu. 

    Yönetmenliğini "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", "Maleficent: Mistress of Evil" gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlenen Joachim Rønning'in üstleneceği filmde Gertrude Ederle rolünde Daisy Ridley'i izleyeceğiz. 

    Glenn Stout'un aynı adlı kitabından uyarlanan film, Ederle'nin Olimpiyat madalyası kazanmasını ve dünyanın en ünlü kanallarından bazılarında yüzerek sınırlarını zorlamaya çalıştığı hayatını anlatıyor. 1924 Olimpiyatlarında altın madalya kazandıktan sonra, Ederle önce New York'taki Battery Park'tan New Jersey'deki Sandy Hook'a 22 mil yüzdü. Bu başarı ona 81 yıl boyunca kırılamayan bir rekor kazandırdı.  1926'da ise Ederle, İngiliz Kanalı'nın 21 milini yüzerek geçen ilk kadın oldu ve adının sonsuza dek tarihe kazınmasını sağladı.

    Dokuzuncu Doctor Who enkarnasyonu olarak tanınan ve bu rolüyle BAFTA adaylığı elde eden Christopher Eccleston, ayrıca İngiliz antoloji dizisi "Accused" için En İyi Erkek Oyuncu olarak Uluslararası Emmy Ödülü'ne sahip. Eccleston'ın kariyerindeki diğer önemli roller arasında HBO'nun doğaüstü drama dizisi "The Leftovers"daki Matt Jamison ve "Thor: The Dark World"deki Malekith yer alıyor. Tiyatroda da üretken bir kariyere sahip olan ünlü oyuncu son olarak Royal Shakespeare Company'de Shakespeare'in Macbeth'inin baş rolünde oynadı.

    "Young Woman and the Sea"nin kadrosunda Eccleston ve Ridley'nin yanı sıra Tilda Cobham-Hervey (Hotel Mumbai) ve Stephen Graham (The Irishman) yer alıyor. Film şu anda yapım aşamasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top