Hesabım
    Live-Action "Voltron" Filmini Rawson Marshall Thurber Yönetecek

    Thurber, son olarak Netflix'in hit filmi "Red Notice"i yönetmişti.

    Ülkemizde daha çok "Voltran" adıyla bilinen, 1980'li yılların klasik çizgi film ve oyuncak serisi "Voltron"un live-action film uyarlamasını yönetecek isim Rawson Marshall Thurber olarak açıklandı. 

    Son olarak, Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen filmi olan "Red Notice"i yöneten Thurber, ayrıca "Skyscrapper", "Easy A" ve "We're the Millers" gibi filmlerin yönetmenliğini de üstlenmişti. 

    Filmin yapımcılığını üstlenmek için Warner Bros., Universal ve Amazon gibi büyük film stüdyolarının yarışa girdiği biliniyor. 2016 yılında "Voltron: Legendary Defender" adlı animasyon serisi ile Voltron efsanesini yeniden başlatan Netflix ise şaşırtıcı bir şekilde bu yarışa dahil olmadı. Netflix'in neden bu kararı aldığı bilinmiyor. 

    Filmin ana hikayesini yaratacak olan Rawson Marshall Thurber, senaryoyu da Ellen Shanman ile birlikte kaleme alacak. Yapımcılığı ise Bob Koplar, Todd Lieberman ve David Hoberman üstleniyor.

    Orijinal çizgi film serisi, 5 mekanik aslan robot ve bu robotları kumanda eden 5 kahraman pilotu konu ediniyordu. Her bir aslan robotun farklı bir yeteneği vardır ancak bir tehlike anında bağımsız savaşabildikleri gibi bir araya gelerek dev bir robot olan Voltron'u oluşturmaktadırlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top