Hesabım
    ABD'de Bu Haftanın Gişe Şampiyonu "Nil'de Ölüm" Oldu

    Kenneth Branagh imzalı Agatha Christie uyarlaması "Nil'de Ölüm" ABD gişesinin bir numarasına yerleşti.

    12.8 milyon dolarlık gişe hasılatıyla ilk hafta sonunu geride bırakan Agatha Christie uyarlaması "Nil'de Ölüm", ABD'de 11-13 Şubat hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. Kenneth Branagh'ın yönettiği ve ünlü dedektif Hercule Poirot'yu canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Gal GadotArmie Hammer gibi yıldız isimler bulunuyor. 

    Geçen haftanın gişe şamppiyonu "Jackass Forever" bu hafta sonu 8.1 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek, ikinci sırada yer aldı. Filmin ABD ve Kanada'daki toplam hasılatı 37.4 milyon dolara ulaştı. ABD gişesinin üçüncü sırasında, vizyondaki ilk hafta sonunu geride bırakan romantik komedi filmi "Evlen Benimle" yer alıyor. Jennifer Lopez ve Owen Wilson'ın başrollerini paylaştığı film 8 milyon dolar açılış hasılatına imza attı.

    Toplam gişe geliri 759 milyon dolara ulaşan "Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok" ise, vizyondaki dokuzuncu haftasında hala ABD gişesinin ilk beşinde yer almaya devam ediyor. Hafta sonunda 7.2 milyon dolar kazanan ve gişe listesinin dördüncüsü olan film, ABD'nin en çok hasılat yapan 3. filmi Avatar'ı tahtından etmekten yalnızca bir milyon dolar uzakta. ABD gişesinin beşinci sırasında ise 3.6 milyon dolarlık bir açılış hafta sonu hasılatı elde eden, Liam Neeson'lı aksiyon filmi "Blacklight" bulunuyor.

    "Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok" haricinde vizyona yeni giren filmlerle tamamen değişen gişe listesinde genel olarak düşük hasılatlar dikkat çekiyor. Geçen haftanın şampiyonu "Jackass Forever" 23.5 milyon dolarla bir numarada yer almıştı. Bu haftanın şampiyonu "Nil'de Ölüm" ise ancak 12.8 milyon dolar hasılat elde edebildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top