Hesabım
    Bruce Springsteen'i Canlandıran Jeremy Allen White'a İlk Bakış

    "Deliver Me From Nowhere" adlı biyografik filmden ilk görsel paylaşıldı.

    -

    20th Century Studios, "The Bear"ın Emmy Ödüllü yıldızı Jeremy Allen White'ın biyografik film "Deliver Me From Nowhere"de, Bruce Springsteen rolündeki ilk fotoğrafını yayınladı.

    Springsteen'in 1982'deki altıncı albümü "Nebraska"nın yapımına odaklanacak olan proje, Warren Zanes'in aynı isimli kitabına dayanıyor. Bu albüm, her ne kadar "Born in the U.S.A.", "Glory Days" veya "Hungry Heart" gibi en ünlü parçaları olmasa da, ciddi ve düşünceli bir ton ve zorlu konusuyla sanatçının en çok beğenilen albümlerinden biri olmaya devam ediyor.

    Scott Cooper filmin senaryosunu uyarlayacak ve yönetmen koltuğuna oturacak. Yapımcılığı Eric Robinson ve Ellen Goldsmith-Vein üstleniyor.

    ABD'de 71 milyondan fazla ve dünya çapında 140 milyondan fazla albüm satan Springsteen, enerjik canlı performansları ve Amerikan işçi sınıfı yaşamını öne çıkarmasıyla ünlü bir müzik ikonu olmaya devam ediyor.

    Jeremy Allen White'ın en son sinema rolü, Zac Efron ve Harris Dickinson ile başrolü paylaştığı A24 yapımı, Sean Durkin imzalı "The Iron Claw" oldu. Ödüllü dizi "The Bear"ın dördüncü sezonu da önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top