Hesabım
    Ralph Fiennes "28 Days Later" Filminin Konusunu Açıkladı

    Danny Boyle'un yönetmen koltuğuna döndüğü filmde Fiennes, Cillian Murphy, Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer gibi isimler rol alıyor.

    -

    "28 Gün Sonra" (28 Days Later) filmini yazan Alex Garland ve yöneten Danny Boyle, seriyi yeniden canlandıracak yeni bir film üçlemesi için bir araya geldiler.

    Her birinin bütçesi yaklaşık 75 milyon dolar olan bu filmleri Garland yazıyor; ilk filmi Oscar'lı yönetmen Boyle, ikincisini ise Nia DaCosta yönetiyor. Cillian Murphy'nin de orijinal filmdeki rolüne geri dönüş yapacağı ilk film olan "28 Years Later"da Ralph Fiennes, Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Jack O'Connell, Erin Kellyman gibi isimler rol alıyor.

    Edward Berger'in yönettiği yeni gerilim filmi “Conclave”in tanıtımını yapan Fiennes, Indiewire ile yaptığı sohbet sırasında "28 Years Later" filmiyle ilgili birçok hikaye detayını açıkladı. Fiennes, projeyle ilgili soru sorulduğunda, "ikisi çekilmiş üç filmi" olduğunu doğruladı ve filmde "iyi bir doktoru" canlandırdığını açıkladı:

    "Britanya, enfekte olmuş, şiddet yanlısı, kudurmuş insanlardan oluşan bu korkunç salgının ve az sayıda enfekte olmamış toplulukla mücadelesinin 28. yılını yaşıyor. Hikaye, ölmekte olan annesine yardım edecek bir doktor bulmak isteyen genç bir çocuğun etrafında dönüyor. Annesini bu güzel kuzey İngiltere topraklarında gezdiriyor. Elbette, etraflarındaki tepelerde ve ormanlarda saklanan virüslüler var. Ama tuhaf olacağını düşünebileceğimiz, aslında iyilik için çabalayan bir doktor bulur."

    “28 Yıl Sonra”nın çekimleri Mayıs ayında başladı ve Temmuz ayında tamamlandı. İkinci film olan “28 Years Later: The Bone Temple”ın çekimleri Ağustos ayında Kuzey Yorkshire'da başladı.

    Fiennes ayrıca Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek "The Return" filminde rol aldı. Bu filmde, karakterin denizde geçirdiği 20 yılın ardından Ithaca'ya dönüşüne odaklanan hikayede Homeros'un Odysseus'unu canlandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top