Hesabım
    Timothée Chalamet, Kendisine Benzeyenler Yarışmasına Katıldı!

    Genç aktörün hayranlarını şaşırttığı etkinliği polis bastı!

    -

    Hollywood'un en gözde genç yıldızlarından Timothée Chalamet, kendisine benzeyenler yarışmasına katıldı.

    Pazar günü öğleden sonra, New York City, Washington Square Park'ta düzenlenen yarışma, Chalemet'ye en çok benzeyen kişi olarak 50 dolarlık ödülü kazanmak isteyen gençlerle doldu. Etkinliğin sürprizi, yarışma başladıktan yaklaşık 30 dakika sonra gerçek Timothée Chalamet'in gelmesi oldu.

    -

    Chalamet, siyah bir maske ve beyzbol şapkasının arkasına saklanarak kalabalık kalabalığın arasından gizlice içeri girdi ve ardından fotoğraf için poz veren iki benzerine gizlice yaklaştı. Kalabalığın ortasına geldiğinde, parkta hızla çığlıklar yükselirken büyük açıklama için maskesini çıkardı.

    Chalamet ortaya çıkmadan önce New York Polisi de parkın ikonik kemerinin altında hızla büyüyen kalabalığı bastırmaya çalışmak için ortaya çıktı. Yarışma başladıktan birkaç dakika sonra polis, grubu parkın kuzey tarafına götürdü ve tutuklanmasının nedeni bilinmemekle birlikte bir Chalamet benzerini kelepçeledi.

    Daha sonrasında polisin, yarışmanın izinsiz bir şekilde düzenlenmesi nedeniyle müdahalede bulunduğu ve organizasyonu düzenleyenlere 500 dolar para cezası kestiği ortaya çıktı.

    Kazanana 50 dolar nakit ödül vaat eden halka açık bir Partiful davetiyesinin yanı sıra, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca şehrin her yerine asılan el ilanları aracılığıyla tanıtılan etkinlik, Youtuber Anthony Po tarafından düzenlendi. Pazar sabahı itibarıyla etkinliğe 2.500'den fazla katılımcının geldiği bildiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top