Hesabım
    "Predator" Serisine İki Film Birden Geliyor: Gizli Proje Ortaya Çıktı

    "Predator: Badlands" filminin dışında, bir Predator filminin daha yolda olduğu açıklandı.

    -

    Pek çok kişi, Disney'in 20th Century Fox'u satın almasının ardından "Predator" film serisinin hareketsiz kalacağından endişe ediyordu ancak durum bunun tam tersi oldu. Yönetmen Dan Trachtenberg zorluklara meydan okudu ve seriyi yeniden canlandıran, 2022 Hulu filmi “Prey”i sundu.

    Trachtenberg'in gelecek yıl daha fütüristik bir ortama sahip olan "Predator: Badlands" ile geri döndüğünü de biliyoruz, ancak bunun ötesinde başka bir "Predator" filminin de yolda olduğu ortaya çıktı.

    THR ile yapılan uzun yeni bir röportajda 20th Century Studio şefi Steve Asbell'e "Badlands"in sinemalarda gösterime girip girmeyeceği soruldu. Bu sürpriz bir “Predator” filminin varlığını şöyle ortaya çıkardı:

    Evet, bir Predator filminin sinema salonu olacaktır. Size çok basit bir şekilde anlatacağım. Prey başarıya ulaştıktan sonra Dan [Trachtenberg] geri geldi ve Prey 2'yi yapmak istemediğini söyledi. Biz de 'Ne yapmak istiyorsun?' diye sorduk. Ve gerçekten çılgın ama gerçekten harika bir sürü fikir ortaya attı.

    Aslında ikisini de yaptık. Gelecek yıl iki tanesi çıkacak. Biri hakkında henüz konuşamam ama diğeri Elle Fanning'in Yeni Zelanda'da çekimlerini tamamladığı canlı aksiyon Predator filmi. Bu gelecek yıl sinemalarda gösterime girecek."

    Asbell, vizyona gireceğini doğruladığı, Elle Fanning liderliğindeki "Predator: Badlands" için ayrıca "Bu bir bilim kurgu filmi ama herkesin düşündüğü gibi değil. Ve demek istediğim, bu harika. Bu çok çılgınca. Ama Dan'e güveniyoruz." ifadelerini kullanarak merak uyandırdı.

    Yönetmen koltuğunda yine Trachtenberg'in oturduğu gizli ikinci “Predator” filmi hakkında ise yalnızca, bu filmin sandığımızdan çok daha erken geleceğini söyledi:

    Farklı planlarımız olan ikinci bir Predator filmi daha var. Dan aslında her ikisini de yönetti… Sinema filminden önce çıkacak gizli bir Predator filmi var ama henüz hakkında bir şey söyleyemem.

    "Predator: Badlands"in 7 Kasım 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top