Hesabım
    "Alien: Romulus"a Devam Filmi Geliyor

    Fede Alvarez, Cailee Spaeny ve David Jonsson devam filmi için geri dönüyor.

    20th Century Studios

    "Alien" serisi bu yaz, Ridley Scott'ın "Alien"ı ve James Cameron'ın "Aliens"ı arasında geçen bir hikayeyi anlatan "Alien: Romulus" ile sinema salonlarına geri döndü.

    Fede Alvarez'in yönettiği 80 milyon dolar maliyetli yapım stüdyo için başarılı oldu. Film, dünya çapında 350.8 milyon dolar hasılat elde etti ve genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Sonuç olarak, 20th Century Studios şefi Steve Asbell, bir devam çalışmasının yolda olduğunu açıkladı.

    THR ile yapılan yeni ve uzun bir röportajda Asbell'e "Alien" serisi için bundan sonraki adımın ne olacağı soruldu. Asbell "Şu anda bir devam filmi fikri üzerinde çalıştıklarını" açıklıyor ve bunun 'Romulus'tan sağ kurtulanlarla devam edecek doğrudan bir devam filmi olacağını belirtiyor:

    "Fede (Alvarez) ile anlaşmamızı henüz tam olarak tamamlamadık ama bitireceğiz ve onun üzerinde çalıştığımız bir fikri var. Hayatta kalan iki kişi, Cailee Spaeny ve David Jonsson'un canlandırdığı Rain ve Andy, filmin gerçekten öne çıkanlarıydı.

    Ben de bunu her zaman şöyle düşünürüm: 'Vay canına, insanlar onların bundan sonra nereye gitmesini görmek istiyor?' Uzaylıların olacağını biliyoruz. Harika korku setlerinin olacağını biliyoruz. Ama ikisine de aşık oldum ve hikayelerinin ne olduğunu görmek istiyorum.

    Bu filmden önce, Noah Hawley'in halihazırda çekimleri tamamlanan ve gelecek yıl FX'te yayınlanacak olan "Alien: Earth" dizisi izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top