Hesabım
    "0000 Kilometre"de Geri Sayım Başladı: 1 Kasım'da Sinemalarda!

    Sezonun en çok beklenen filmlerinden olan "0000 Kilometre"nin vizyona girmesine sayılı günler kaldı.

    -

    Başrollerinde Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın rol aldığı, Beyza Alkoç’un "Sıfır Kilometre" adlı kitabından uyarlanan "0000 Kilometre"nin vizyon tarihi için geri sayım başladı. Önceki gün düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan film ekibi heyecanlarını paylaştılar.

    Geçtiğimiz yılın en fazla gişe yapan filmleri arasında yer alan "3391 Kilometre" filminin devamı niteliğindeki film, bu sezonda da en beklenen yapımlar arasındaki yerini alıyor. Kitap okurlarının yanı sıra sinema izleyicisinin de merakla beklediği filmin basın toplantısına oyuncular, yapımcılar ve yönetmen Deniz Enyüksek katıldı.

    -

    Çok keyifli bir çekim süreci geçirdiklerini belirten Deniz Enyüksek, yapımcı Ömer Faruk Sorak’ın, tüm tecrübelerini ortaya koyarak destek vermesinden dolayı çok şanslı olduklarını belirtti. Filmde yağmur efektinin bolca yer aldığını belirten Zavlak, "Şansın hep bizden yana olduğu bir çekim süreci geçirdik. Özellikle Paris çekimlerinde bunu çok hissettik" dedi. Ekiple ikinci filmde de birlikte olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Derya Pınar Ak ise "Bu film zengin prodüksiyonu ve hocamızın harika resimleri ile unutulmaz olacak" dedi.

    Ak ve Zavlak’ın yanı sıra Gülin İyigün, Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güner, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür’ün yer aldığı filmi Fulya Özcan senaryolaştırdı. Böcek Film, Mgx Film ve Plaza yapım ortaklığı ile hayata geçirilen film, A 90 Pictures’in dağıtımı ile 1 Kasım'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top