Hesabım
    Sydney Sweeney, "Vertigo" Yıldızı Kim Novak'ı Canlandıracak

    Kim Novak'ın gizli aşk ilişkisi hakkındaki "Scandalous" adlı filmi, Oscar adayı aktör Colman Domingo yönetecek.

    -

    Colman Domingo ilk yönetmenlik denemesini, film yıldızı Kim Novak ile şarkıcı/dansçı ve film yıldızı Sammy Davis Jr. arasında 1957'de yaşanan gizli aşk ilişkisini konu alan Miramax draması "Scandalous"ta yapacak.

    Filmde Kim Novak'ı, son dönemin yükselen yıldızlarından Sydney Sweeney canlandıracak. Sammy Davis Jr. rolünde ise David Johnson'ı izleyeceğiz.

    Alfred Hitchcock'un 1958 yapımı unutulmaz filmi "Vertigo"nun yıldızı Novak ve Rat Pack üyesi Davis, The Steve Allen Show'a konuk oldukları sırada tanıştıklarında şöhretlerinin zirvesindeydiler. Birbirlerine çok aşık oldular, ancak söylentiler yayıldıkça Amerika'daki yaygın ırkçılık kariyerlerini tehlikeye atmaya başladı.

    Novak, oyuncuyla sözleşme imzalayan Columbia Pictures şefi Harry Cohn'un öfkesinin hedefi oldu. 1958'in başlarında Chicago'lu bir dedikodu köşe yazarının, evlenme planları da dahil olmak üzere ilişkileri hakkında ayrıntılı bir açıklama yazmasıyla, gizli ilişkileri büyük haber haline geldi ve Davis dokuz gün sonra Loray White adında Siyahi bir koro kızıyla evlendi.

    Jon Glickman, Miramax CEO'su olmadan önce projeyi Panoramic'te başlattı ve bu projeye odaklandı. Filmin, Sweeney'nin ve Domingo'nun rol aldığı HBO dizisi "Euphoria"nın 3. sezonunu tamamladığında çekileceği belirtiliyor.

    Sweeney, hit filmi "Anyone But You"da olduğu gibi bu filmin de bir araya getirilmesinde aktif rol aldı ve Jon Levin'in baş yapımcılığını üstleneceği projede, Tani Cohen ve Bobby Rock ile birlikte yapımcı olacak. Senaryoyu Matthew Fantaci yazdı.

    Domingo, geçtiğimiz yıl "Rustin" ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adayı oldu ve 2025'te güçlü bir Oscar adayı olması beklenen "Sing Sing"de beğeni toplayan bir performansa imza attı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top