Hesabım
    Disney'in "Yakışıklı Prens" Filmi İçin Chris Hemsworth'ün Adı Geçiyor

    Disney ve Paul King'in "Prince Charming" filmi için çalışmalara başladığı bildiriliyor.

    -

    Chris Hemsworth'ün, Disney Pictures'ta geliştirme aşamasında olan “Prince Charming” (Yakışıklı Prens) filminde ikonik karakteri canlandırmak için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor. Filmin hikaye ayrıntıları gizli olduğu gibi, bunun canlı aksiyon mu yoksa animasyon filmi mi olacağı da henüz belli değil.

    Yakışıklı Prens karakterinin kökenleri klasik çocuk masallarına dayansa da karakter Disney'in prenses filmleriyle bağlantılı hale geldi. Aralarında "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler", "Uyuyan Güzel" ve en belirgin şekilde "Külkedisi"nin de bulunduğu birçok prenses filmindeki erkek baş karakter olarak karşımıza çıktı. Bu filmlerdeki prensler farklı karakterlerdi ancak "Yakışıklı Prens" tabiri tüm prensleri ifade edecek şekilde kavramsallaştı.

    Filmin yönetmenliğini “Paddington” ve “Wonka” filmlerine imza atan Paul King üstlenecek. King senaryoyu Simon Farnaby ve Jon Croker ile birlikte kaleme alıyor.

    Eğer Hemsworth'ün projeye katılımı resmileşirse, çekimler muhtemelen Hemsworth'un "Extraction 3"ün çekimlerini tamamlamasının ardından, 2025'in ikinci yarısında gerçekleşecek.

    Hemsworth son olarak George Miller'ın "Furiosa: A Mad Max Saga" filminde başrol oynadı ve "Transformers One"da Optimus Prime'ı seslendirdi. Sıradaki projesi, Don Winslow'un kaleme aldığı kısa öyküden uyarlanan gerilim filmi “Crime 101” olacak. Hemsworth bu filmde Halle Berry, Barry Keoghan ve Mark Ruffalo ile birlikte rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top