Hesabım
    "Venom: Son Dans"ın Serinin En Düşük Açılışını Yapması Bekleniyor

    "Venom" üçlemesinin son filmi 25 Ekim'de vizyona giriyor.

    Sony Pictures

    Tom Hardy'nin başrolü üstleneceği "Venom" serisinin son filmi "Venom: Son Dans" bu cuma (25 Ekim) vizyona girecek. Filmin, ABD'de serinin en düşük açılış hasılatını elde etmesi bekleniyor.

    "Venom" üçlemesini sonlandıracak olan filme gelen ilk yorumlar oldukça olumsuz. Serinin ilk iki filmi de karışık eleştiriler aldı ancak gişede yine de başarı gösterdi. Bu durumda "Venom: Son Dans"ın esas kaderini izleyiciler belirleyecek.

    Filmin cuma günü Kuzey Amerika'daki 4 bin 125 sinema salonunda gösterime gireceği bildiriliyor ve yaklaşık 65 milyon dolarla açılış yapması bekleniyor. 2018'de vizyona giren "Venom" 80 milyon dolarla, 2021'de yani pandemi döneminde vizyona giren "Venom: Let There Be Carnage" ise 90 milyon dolarla açılış yapmıştı. Sektörel tahminlere göre "Venom: Son Dans"ın açılış hasılatı ilk iki filmin çok gerisinde kalacak.

    Filmin küresel gişede ise 150 milyon dolarla açılış yapması bekleniyor. "Son Dans"ın yapım maliyeti, dünya çapındaki pazarlama çalışmaları hariç, 120 milyon dolara mal oldu. Filmin stüdyoya kâr getirebilmesi için gişede sağlam bir şekilde tutunması gerekiyor.

    İlk iki filmi yazan Kelly Marcel, bu filmde yönetmen koltuğuna da geçti ve senaryoyu Hardy ile birlikte kaleme aldı. Filmde Tom Hardy'nin yanı sıra Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Peggy Lou, Stephen Graham, Rhys Ifans, Allana Ubach ve Clark Backo rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top