Hesabım
    Chad Stahelski, John Wick Animesinin Hangi Dönemi Anlatacağını Açıkladı

    John Wick yönetmeni, serinin yeni animasyon projesi hakkında konuştu.

    -

    “John Wick” serisinin ortak yaratıcısı ve yönetmeni Chad Stahelski, serisinin planlanan anime projesinin bir ön film (prequel) olacağını açıkladı.

    THR ile konuşan Stahelski, projenin, John Wick'in (Keanu Reeves) ilk canlı aksiyon filmindeki hikayesinden önce yaşanan ve emekli olmasına olanak tanıyan "imkansız görevin" en azından bir kısmını göstereceğini söyledi.

    Stahelski, anime filminin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu söylüyor ve projenin çekiciliğinin bir kısmının da bu dünyayla eğlenmek olduğunu açıklıyor:

    Eğlenceli olması gerekiyor. Diğer serilerde gördüğünüz ön filmlerden ve devam filmlerinden bazıları bu şekilde tasarlanmamıştır. Sadece eğlenmek istiyoruz. Wick dünyasıyla eğlenmek istiyoruz ama bunu zaten bir uçta sınırladık [John Wick: Bölüm 4 ile], o yüzden geri dönüp farklı bir ortam kullanalım.

    Stahelski anime projesini bir yıl önce açıklamıştı ancak o zamanlar bunun ne olacağı tam olarak belli değildi, ancak proje bir filmden çok bir TV dizisi gibi görünüyordu. Bu açıklamalarla film olacağı da kesinleşmiş oldu.

    Ayrıca yaklaşan "Ballerina" spin-off'unun yeniden çekimleri hakkında da konuştu ve filmin başlangıçta dördüncü "John Wick" filminde sahip olduğu kadar para ve zamana sahip olmadığını ancak yönetmen Len Wiseman ve ekibinin "gerçekten ilginç bir şeyler elde ettiğini" söyledi, "bu gerçekten ilginçti ve devasa bir potansiyele sahipti."

    Böylece Stahelski ve Keanu Reeves, orada olanı gözden geçirdiler, senaryo ve dublör ekiplerini getirdiler ve projeye "biraz parlaklık kattılar." Stahelski pek bir şeyin değişmediğini, yalnızca birkaç haftalık ekstra çekimler sırasında bazı aksiyon sahnelerini değiştirdiklerini ve Wiseman'ın sahip olmadığı bir süreyi telafi ettiklerini söylüyor. Bu, Avusturya'da havanın ilk kez ortalığı kasıp kavurduğu ve geri dönüp bir kez daha denemek zorunda kaldıkları bir sahneyi de içeriyor.

    Stahelski son olarak, "Under the High Table" TV dizisinin ve Donnie Yen'in Caine hakkındaki spin-off filminin hâlâ yolda olduğunu doğruladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top