Hesabım
    A24, Adrien Brody'li Tarihi Dram "The Brutalist"ten İlk Fragmanı Yayınladı

    Brady Corbet'in "başyapıt" olarak anılan filmi gösterildiği festivallerde büyük beğeni topladı.

    A24, "Vox Lux" ve "The Childhood of a Leader" filmlerinin yönetmeni Brady Corbet'in üç buçuk saatlik yeni epik draması "The Brutalist"in ilk fragmanını yayınladı.

    Oscar'lı aktör Adrien Brody filmde, Holokost'tan sağ kurtulan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde mimar olarak kariyerini yeniden canlandırmaya çalışan bir Macar olan László Toth'u canlandırıyor. Hikaye, onun ABD'ye göç ettiği ve iddialı bir toplum merkezi inşa etmek isteyen zengin ama asabi bir adam (Guy Pearce) için çalışmaya başladığı yaklaşık kırk yıllık yaşamının izini sürüyor.

    Bu zengin adam, Toth'un hasta karısıyla (Felicity Jones) yeniden bir araya gelmesine ve hayallerindeki brütalist stildeki binayı inşa etmeye başlamasına yardım eder, ancak önemli bir olay hepsinin hayatını sonsuza dek değiştirir.

    "The Brutalist"in oyuncu kadrosunu Joe Alwyn, Alessandro Nivola, Stacy Martin, Raffey Cassidy, Stacy Martin, Jonathan Hyde ve Isaach De Bankolé tamamlıyor.

    Yalnızca 10 milyon dolara çekilen proje, sonbahar film festivallerinde bir başyapıt olarak anıldı. Corbet'in yedi yıl boyunca finansman bulmak için uğraştığı film, 70 mm'de tamamlanmadan önce VistaVision 35 mm film stoğuyla çekildi.

    “The Brutalist” ABD'de 20 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek, ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top