Hesabım
    Sharon Stone ve Lily Gladstone, Oscar Komedisi "In Memoriam"a Katıldı

    Oscar konulu bağımsız komedi filmi "In Memoriam"da başrolü Marc Maron üstleniyor.

    -

    Oscar adayı yıldızlar Lily Gladstone ve Sharon Stone, bağımsız komedi filmi "In Memoriam"da Marc Maron ile birlikte başrolü paylaşacaklar.

    Oscar odaklı bir hikayesi olan filmi, bir zamanlar Late Show with David Letterman'ın baş yazarı ve baş yapımcısı olan Rob Burnett yazdı ve yönetiyor. Filmin prodüksiyonu Los Angeles'ta devam ediyor.

    Senaryo, komedyen-podcaster Maron'un canlandırdığı tecrübeli bir Hollywood aktörünün, kendisine ölümcül kanser teşhisi konulduktan sonra Oscar'ların "In Memoriam" montajında ​​yer alma konusunda takıntılı hale gelme hikayesini anlatıyor. Aktörün Oscar kampanyası, içten bir kendini keşfetme yolculuğuna yol açar.

    Gladstone oyuncunun terapistini, Stone ise bir zamanlar büyük bir film yıldızı olan aktörün eski eşlerinden biri. Judy Greer da aktörün eski eşlerinden biri olarak kadroda yer alıyor. Invention Studio'dan Nicholas Weinstock ve Divya D'Souza, Avalon'dan Maron, Burnett ve David Martin ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    Hem Gladstone hem de Stone, Martin Scorsese imzalı filmlerle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterildiler; Lily Gladstone geçtiğimiz yılın beğenilen filmlerinden "Killers of the Flower Moon" ile Sharon Stone ise 1995 yapımı "Casino" ile. Bu filmlerde son derece beğenilen performanslar ortaya koyan oyuncular Oscar ödülüne uzanamamış olsalar da Altın Küre gibi diğer prestijli ödülleri kazandılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top