Hesabım
    "Avengers: Doomsday"in Çekim Takvimi Belli Oldu

    Filmin büyük oranda Robert Downey Jr.'ın Doctor Doom'una odaklanacağı belirtiliyor.

    Marvel Studios

    "Captain America: Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" ve "Avengers: Endgame" gibi MCU'nun en başarılı filmlerine imza atan Joe Russo ve Anthony Russo, yeni Avengers filmlerini yönetmek üzere Marvel Studios'a geri dönüyor.

    İlk olarak, Robert Downey Jr.'ın Doctor Doom olarak geri döneceği "Avengers: Doomsday"in yönetmen koltuğuna geçecek olan ikili, New York Comic Con'da Collider ile yaptıkları röportajda, çekimlerin 2025 ilkbaharında başlayacağını açıkladı. Filmin vizyon tarihi 1 Mayıs 2026 olarak belirlendi.

    “Avengers: Doomsday” hakkında da Mayıs 2027'de vizyona girecek olan “Avengers: Secret Wars” hakkında da pek bir şey bilinmiyor ancak filmleri Stephen McFeely ve Michael Waldron birlikte yazacak.

    Robert Downey Jr., Doctor Doom Rolünü Nasıl Aldığını Anlattı

    Yıllarca Iron Man karakterine hayat vererek MCU'nun yüzü olan Robert Downey Jr., her iki filmde de Doctor Doom'u oynayacak ve son zamanlarda çıkan haberler, "Doomsday"in ona daha çok odaklanacağını, Downey'nin sahneleri çekmek için birkaç ay harcayacağını diğer kahramanların ise daha kısa sahnelerle, birkaç haftalık çekim dönemleri geçireceğini öne sürüyor.

    Filmde, Fantastik Dörtlü oyuncu kadrosu (Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss-Bachrach) ve Tom Holland'ın Örümcek Adam'ının yanı sıra birçok 4. Faz kahramanının rol alması bekleniyor.

    Marvel'ın bu tarihten önce yayınlayacağı çok sayıda eseri var; bunlar arasında "Captain America: Brave New World", "Thunderbolts*", "Fantastic Four: The First Steps" ve Disney+'ta yayınlanacak "Daredevil: Born Again" ile "Iron Heart" gibi yapımlar yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top