Hesabım
    Tom Holland, Christopher Nolan'ın Yeni Filmine Katıldı

    2026'da vizyona girecek filmde Matt Damon da rol alıyor.

    -

    Marvel Sinematik Evreni'nin Örümcek Adam'ı Tom Holland, Christopher Nolan'ın yeni filminde rol alacak. Yönetmenin Universal Pictures ile çalışacağı projede, Nolan'ın "Oppenheimer" ve "Interstellar" filmlerinde birlikte çalıştığı Matt Damon da rol alacak.

    Henüz adı ve konusu belli olmayan filmin senaryosunu Nolan yazdı. Hikayenin günümüzde geçmediğine dair raporlar var ancak gelecekte mi yoksa geçmişte mi geçiyor olduğu da belli değil.

    Christopher Nolan, "Oppenheimer" sonrasında verdiği bir röportajda, sıradaki filminin "daha az kasvetli" bir proje olacağını söylemişti. Bu da yönetmenin yeniden bilim kurguya yönelebileceği şeklinde yorumlanmıştı.

    Filmin İngiliz dizisi "The Prisoner"ın yeniden çevrimi olabileceği da uzun süredir konuşuluyor. Casusluk ve bilim kurgu temalı bu proje, kendisine yaratıcı özgürlük verilmeyeceği için bir James Bond filmi çekmekten uzak duran Nolan'ın Bond'a yakın bir proje yapma isteği olarak yorumlanıyor.

    Çekimleri gelecek yılın başlarında başlayacak olan filmin 17 Temmuz 2026'da vizyona girmesi planlanıyor. Holland'ın gelecek yıl aynı zamanda, çekimleri ilkbaharda başlayacak olan "Avengers: Doomsday" ve dördüncü "Spider-Man" filmini çekmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top