Hesabım
    Deadpool ve Wolverine, Barbie'yi Yendi!

    "Deadpool & Wolverine"in ABD'deki toplam kazancı "Barbie"yi geçti.

    Marvel Studios / Warner Bros.

    Disney ve Marvel Studios'un "Deadpool & Wolverine" filmi dijitalde yayınlanmasına rağmen gişede büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Film, 2023 yazına damga vuran Warner Bros. imzalı "Barbie"yi geçerek ABD gişesinde tüm zamanların en çok kazanan filmleri listesinde 12. sıraya yükseldi.

    "Deadpool & Wolverine" bu hafta sonu 679 bin dolar daha kazandı ve Amerika'daki toplam hasılatını 636.6 milyon dolara çıkarttı. Böylece, Greta Gerwig'in yönettiği ve başrollerini Margot Robbie ile Ryan Gosling'in üstlendiği "Barbie"nin 632.2 milyon dolarlık hasılatının üstüne çıkmayı başardı.

    Dünya çapında ise "Barbie" 1 milyar 446 milyon doların üstündeki hasılatı ile hâlâ önde yer alıyor. "Barbie" tüm zamanların en çok kazanan 15. filmi konumundayken, "Deadpool & Wolverine" 1 milyar 336 milyon dolarla 20. sıraya yerleşti ve "Star Wars: The Last Jedi" filmini ilk 20'den çıkardı.

    Ryan Reynolds'ın Deadpool'una, Hugh Jackman'ın Wolverine karakteriyle eşlik ettiği üçüncü Deadpool filmi, gösterime girdiği günden bu yana hâlâ pek çok gişe rekorunu elinde tutuyor: "Deadpool & Wolverine" 211 milyon dolar ile R dereceli bir filmin en büyük açılış hafta sonuna imza attı, 2024'ün en çok kazanan ikinci filmi oldu (ilk sırada "Ters Yüz 2" yer alıyor) ve MCU'nun dünya çapında en yüksek hasılat yapan yedinci filmi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top