Hesabım
    James Gunn'dan "Superman" Fragmanı Hakkında Açıklama

    "Superman" fragmanı ne zaman gelecek? James Gunn New York Comic Con'da yanıtladı...

    DC

    DC Studios başkanı James Gunn, yakında çıkacak olan "Creature Commandos" animasyon dizisinin tanıtımını yapmak için New York Comic Con'a katıldı.

    Dizinin sunumunun ardından, Gunn'ın yazıp yönettiği yeni "Superman" filmi de dahil olmak üzere yeni DC Evreni'ndeki diğer çalışmalardan bahsedilen bir söyleşi gerçekleşti. "Superman"in kurgu sürecinde olduğunu belirten Gunn şunları söyledi:

    Film olağanüstü iyi gidiyor, kurgu sürecinin derinliklerindeyiz, David Corenswet insanları şaşkına çevirecek. O, herkesin hayalini kurduğu bir film yıldızı ve kimsenin bu adamın dramatik ve komik yeteneğinin derinliğini gerçekten anladığını sanmıyorum. Muhtemelen şimdiye kadar çalıştığım en iyi fiziksel aksiyon yıldızı. O muhteşem bir aktör ve Rachel Brosnahan, insanlar onun Lois'i için ölecek.

    David Coronswet'in Superman'e, Rachel Brosnahan'ın Lois Lane'e ve Nicholas Hoult'un Lex Luthor'a hayat verdiği "Superman" DC ve süper kahraman filmi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Gunn'ın geçtiğimiz hafta paylaştığı, Superman ve köpeği Krypto'yu gösteren ilk görsel bile büyük heyecanla karşılandı ancak hayranlar artık fragmanı da görmek istiyor.

    Superman ve Krypto'ya İlk Bakış!

    11 Temmuz 2025'te vizyona girecek olan "Superman"in fragmanının ne zaman yayınlanacağı sorusuna Gunn, “Henüz fragman yok. Fragmanı görmemiz çok uzun sürmeyecek ama yakın zamanda da olmayacak." diyerek yanıt verdi.

    Bu, muhtemelen Aralık veya Ocak ayına kadar beklemememiz gerektiğini gösteriyor. Gunn, "House of the Dragon" yıldızı Milly Alcock'un başrolde olacağı "Supergirl: Woman of Tomorrow" filminin çekimlerinin de Ocak'ta İngiltere'de başlayacağını doğruladı.

    Gunn ayrıca, yeni DC Evreni'nin bağlantılı bir evren olduğunu ama farklı yaratıcılara oldukça fazla özgürlük verdiklerini ve "herhangi bir genel estetik empoze etmediklerini" belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top