Hesabım
    ABD Gişesinin Yeni Lideri "Smile 2" Oldu

    "Smile 2" (Gülümse 2) beklentileri aşarak Amerika gişesinin zirvesine yerleşti.

    Paramount Pictures

    ABD gişesinin yeni lideri, 2022'de sürpriz bir başarıya imza atan "Smile" (Gülümse) filminin devam halkası "Smile 2" (Gülümse 2) oldu.

    Devam filmi, ilk filme göre izleyicilerden daha iyi bir tepki aldı ve 23 milyon dolar açılış hasılatıyla zirveye yerleşti. Film, ABD dışı pazarlardan da 23 milyon dolar kazanarak küresel çapta 46 milyon dolarlık bir çıkış yaptı.

    İlk film "Smile", 22.6 milyon dolarla açılış yapmış ve 17 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 217 milyon dolar hasılat elde etmişti. Devam filminin bütçesinin yaklaşık 28 milyon dolar olduğu bildiriliyor. Her İki film de Parker Finn tarafından yazıldı ve yönetildi.

    Smile (Gülümse) Filmi Neden Bu Kadar Çok Sevildi?

    ABD gişesinin ikinci sırasında 10 milyon dolarla DreamWorks animasyonu "The Wild Robot" (Vahşi Robot) yer alıyor. Toplam hasılatını 100 milyon doların üstüne çıkarmayı başaran filmin devam filmi için de çalışmalar başladı.

    Geçen haftanın gişe lideri "Terrifier 3" bu hafta sonu 93. milyon dolarla üçüncü sırada yer alıyor. Film ikinci hafta sonunda %48 oranında bir düşüş yaşadı; bu, ikinci haftalarında büyük düşüşler yaşamaya alışkın olan korku filmleri açısından oldukça başarılı bir oran.

    Tim Burton imzalı devam filmi "Beetlejuice Beetlejuice" (Beterböcek Beterböcek) 5 milyon dolarla dördüncü sırada kendisine yer buluyor. ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise Florence Pugh ve Andrew Garfield başrollü romantik dram "We Live in Time" (Son Ana Kadar) oluyor. Vizyondaki ikinci hafta sonunu geçiren film 4.2 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top