Hesabım
    Josh Brolin, Stephen King Uyarlaması "The Running Man"e Katıldı

    Edgar Wright'ın yöneteceği filmin başrolünde Glen Powell yer alıyor.

    -

    Josh Brolin, Paramount Pictures'ın Stephen King'in aynı adlı eserinden uyarlayacağı “The Running Man" filminde Glen Powell'la birlikte rol almak için son görüşmelerini yapıyor.

    Yönetmenliği üstlenecek olan İngiliz yönetmen Edgar Wright (Shaun of the Dead, Last Night in Soho), senaryoyu Michael Bacall'la birlikte yazıyor. Çekimleri önümüzdeki yılın başında Londra'da yapılacak olan filmde ayrıca Katy O'Brian (Loves Lies Bleeding) başrolü paylaşacak.

    Richard Bachman takma adıyla kaleme alınan 1982 tarihli kitap, 2025 yılında Amerika'da, haklarından mahrum kitleleri yatıştırmak için şiddet içeren oyun gösterileri kullanan totaliter bir rejimin yönetimi altında geçiyordu.

    Hasta kızı için paraya ihtiyacı olan çaresiz bir adam, katil ekiplerinin yarışmacıları avladığı en popüler gösteriye katılır. Kişi ne kadar uzun süre hayatta kalırsa o kadar çok para kazanır. Ancak yarışma programının yapımcıları ve katillerinin öğreneceği gibi, bu çaresiz adam tüm kuralları çiğneyecek ve karanlık sırları açığa çıkaracaktır.

    Powell bu korkunç düzene karşı savaşan adamı canlandırırken, O'Brian yarışmacılardan birini, Brolin ise yarışma programının acımasız yapımcısını canlandıracak.

    Roman daha önce 1987 yılında Arnold Schwarzenegger'in başrolünde olduğu bir filme uyarlanmıştı. Yeni filmin yapımcılığını Simon Kinberg, Nira Park ve Wright üstleniyor. Filmin 21 Kasım 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top