Hesabım
    Disney ve Paul King'den Yakışıklı Prens Filmi Geliyor

    "Wonka"nın yönetmeni Paul King, "Prince Charming" filmi için çalışmalara başladı.

    -

    Yönetmen Paul King, "Paddington" ve "Wonka" filmlerini yönettikten sonra, gözünü başka bir ikonik karaktere dikti. Deadline'ın bildirdiğine göre King, bir "Prince Charming" (Yakışıklı Prens) filmi için Disney ile görüşüyor. Filmi King ile birlikte Simon Farnaby ve Jon Croker kaleme alıyor.

    Kökenleri klasik masallara dayanan Yakışıklı Prens, Disney söz konusu olduğunda, birçok Disney prensesinin aşk ilgisi haline gelen karakterle bağlantılı. Pek çok kişi onu Uyuyan Güzel ve Pamuk Prenses gibi klasik animasyonlarla ilişkilendirse de karakterin asıl kökeni "Cinderella"dır ve bu hikayenin kahramanı Kül Kedisi Cinderella'nın gerçek aşkı Yakışıklı Prens'tir.

    Yakışıklı Prens karakterini konu alacak yeni filmin konusuyla ve türüyle ilgili henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor, bununla birlikte Deadline'ın kaynakları, bu filmin özel olarak Cinderella ile bağlantılı olmayacağını ekliyorlar. Proje hakkında Disney'den ya da King'den resmi bir açıklama gelmedi.

    King en son, başrolünü Timothée Chalamet'in paylaştığı Wonka'yı yönetti. Film, dünya çapındaki gişede 634 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı. İlk iki "Paddington" filmini yöneten King, 21 Mart'ta vizyona girecek olan "Ayı Paddington Peru'da"nın da baş yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top