Hesabım
    Tom Holland "Spider-Man 4" Hakkında Yeni Bilgiler Paylaştı

    Tom Holland, dördüncü Spider-Man filmi için Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor.

    Marvel Studios

    Geçtiğimiz günlerde "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi"nin yönetmeni Destin Daniel Cretton, Sony Pictures ve Marvel Studios'un adı bilinmeyen dördüncü Örümcek Adam filmine katıldı.

    Bunu, çekimlerin İngiltere'de Mayıs ayı sonlarında başlayacağını ve şu anda oyuncu seçmelerinin devam ettiğini öne süren bir rapor izledi. Ayrıca Sony'den Tom Rothman ile Marvel Studios başkanı Kevin Feige arasında hikaye konusunda anlaşmazlıklar olduğu da konuşuldu.

    Şimdilik proje ile ilgili kesin olan tek şey, Tom Holland'ın dördüncü solo filmi için Peter Parker olarak geri dönecek olması. Ayrıca Holland'ın bu filmi ve "Avengers: Doomsday"i aynı anda çekeceği biliniyor.

    Rich Roll podcast'inde konuşan Holland, Marvel hayranları tarafından heyecanla beklenen projede işlerin ne durumda olduğuna dair bir güncelleme sundu:

    Bir yaratıcımız, bir satış konuşmamız ve bir taslağımız var ki bu mükemmel. Üzerinde çalışılması gerekiyor ama yazarlar harika bir iş çıkarıyorlar. 3 hafta önce okudum ve gerçekten içimde bir ateş yaktı. Zendaya ve ben oturup filmi birlikte okuduk ve zaman zaman oturma odasında zıplıyorduk, sanki bu, hayranların saygısını hak eden gerçek bir filmmiş gibi."

    Holland'ın açıklamaları ilerleme kaydedildiğini ama aynı zamanda senaryonun hala değişim halinde olduğunu gösteriyor. Filmin senaryosunu, gişe rekortmeni “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok”un yazarları Chris McKenna ve Erik Sommers yazıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top