Hesabım
    A24, Fantastik Macera Filmi "The Legend of Ochi"nin Fragmanını Yayınladı

    Filmde Willem Dafoe, Emily Watson, Helena Zengel ve Finn Wolfhard rol alıyor.

    Üç yıl önce duyurulan A24 yapımı fantastik macera filmi "The Legend of Ochi"den ilk fragman yayınlandı. Stüdyonun şimdiye kadarki en farklı yapımlarından biri olan film, Ochi olarak bilinen tüylü yaratıkların yaşadığı bir fantastik dünyada geçiyor.

    Hikaye, muhteşem görünümlü bir adadaki evinden kaçan ve daha sonra bir Ochi ile tanışıp onunla nasıl iletişim kuracağını öğrenen genç bir kızın etrafında dönüyor. Ada sakinleri Yoda benzeri kulaklara sahip mavimsi yaratıklardan korkar ama kız, daha genç ve masum biriyle arkadaş olur.

    Fragman, bu eşsiz macera için yaratılan orijinal ve harika dünyayı ortaya çıkarıyor ve neden tüm ada halkının Ochi'lerden korktuğu hakkında daha fazla şey öğrendikçe ortaya çıkabilecek olasılıklara dair küçük bir fikir veriyor.

    "The Legend of Ochi"nin kadrosunda Willem Dafoe (Poor Things), Emily Watson (Midas Man), Helena Zengel (News of the World) ve Finn Wolfhard (Stranger Things) yer alıyor. Filmin ortak yapımcılığını, son iki Avengers filminden sorumlu olan ve "Avengers: Doomsday"ı yönetmesi planlanan Russo Kardeşler üstleniyor.

    Deadline, içeriden kaynakların "The Legend of Ochi"yi, Yüzüklerin Efendisi döneminden önceki Peter Jackson filmleriyle aynı hissi uyandıran bir film olarak tanımladığını belirtiyor. Bildirildiğine göre, A24 yöneticileri maceranın senaryosu ve atmosferinden o kadar etkilendiler ki, hemen senaryoyu yazan ve ilk kez yönetmenlik yapacak olan Isaiah Saxon'la çalışmaya karar verdiler.

    Yapım şirketinin bağımsız ve yeni sesleri destekleyen bir geçmişi var, dolayısıyla bu hikayeyi hayata geçirme ve tüm dünyada büyük ekranlara taşıma şansını kaçırmaları pek de şaşırtıcı değil. İlk kez bir uzun metrajlı filmin başına geçmesine rağmen Saxon, oldukça uzun bir süre müzik videoları ve kısa film yönetmenliği yaptı. Björk, Panda Bear ve Grizzly Bear gibi sanatçıların müzik videolarını yönetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top