Hesabım
    Sydney Sweeney Yeni Filmi İçin Tanınmaz Halde!

    Sydney Sweeney, spor biyografisinde boksör Christy Martin'i canlandıracak.

    -

    Sydney Sweeney, yeni bir biyografik filmde boksör Christy Martin'i canlandırmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu, Martin'e dönüştüğü kamera arkası fotoğraflarını Instagram hesabında paylaştı.

    1989-2012 yılları arasında yarışan eski bir profesyonel boksör olan Christy Martin, 2009'da süper ağır siklet sınıfında dünya şampiyonu oldu ve 2010 yılında eşi James Martin'in cinayet girişiminden de sağ kurtuldu. Eşi, Christy'yi defalarca bıçakladı ve Florida'daki evlerinde vurdu ama Christy hayatta kalmayı başardı. 2012 yılında James ikinci derece cinayete teşebbüsten suçlu bulundu ve 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    Sweeney fotoğrafların açıklamasında şunları yazdı: "Son birkaç aydır inanılmaz bir kadının, hem ringin içinde hem de dışında savaşan gerçek bir şampiyonun hikayesini hayata geçirmek için eğitimlere daldım. Onun yolculuğu dayanıklılığın, gücün ve umudun bir kanıtıdır ve onun güçlü hikayesini sizlerle paylaşmak için onun yerine geçmekten onur duyuyorum. devamı yakında gelecek :)”

    Yönetmenliğini David Michod'un yaptığı ve yakın zamanda çekimlerine başlanan filmin ismi henüz açıklanmadı. Oyuncu kadrosunda Ben Foster, Merritt Weaver, Katy O'Brien, Ethan Embry, Jess Gabor, Chad L. Coleman ve Tony Cavalero gibi isimler Sweeney'e eşlik ediyor. yer alıyor. Filmin yapımcılığını Anonymous Content, Black Bear, Fifty-Fifty Films, Votiv ve Yoki Inc. üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top