Hesabım
    Alana Haim, Robert Pattinson ve Zendaya'lı "The Drama" Filmine Katıldı

    "Licorice Pizza" filmiyle sinemaya adım atan Alana Haim, iki yeni filmin kadrosuna katıldı.

    -

    Paul Thomas Anderson'ın “Licorice Pizza” filmiyle büyük çıkış yapan Alana Haim, önemli yeteneklerle çalışacağı iki yeni projeye imza attı.

    Haim ilk olarak, "First Cow" ve "Certain Women" filmlerinin yönetmeni Kelly Reichardt'ın sıradaki filmi "The Mastermind"a katıldı. Bir sanat soygununu konu alan filmde "Challengers" ve "La Chimera" filmlerinin yıldızı Josh O'Connor da başrolde yer alıyor. Filmin Vietnam Savaşı sırasında ve Amerika'daki kadın kurtuluş hareketinin başlangıcında geçtiği belirtiliyor.

    Alana Haim'in dahil olduğu diğer proje ise Nicolas Cage'li "Dream Scenario"nun yönetmeni Kristoffer Borgli'nin yöneteceği "The Drama" olacak. Başrollerini Zendaya ve Robert Pattinson'ın üstlendiği film, düğünleri yaklaşan bir çiftin, beklenmedik sırların ortaya çıkmasıyla kendilerini bir krizin karşısında bulmasını konu alıyor.

    Haim son olarak Paul Thomas Anderson'ın "The Battle of Baktan Cross" adlı yeni filminin çekimlerini tamamladı. 2025 yazında vizyona girmesi planlanan filmde Leonardo DiCaprio, Teyena Taylor, Wood Harris ve Shayna McHayle rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top