Hesabım
    Miles Teller ve Anya Taylor-Joy'lu "The Gorge" Filminden İlk Kareler Yayınlandı

    Scott Derrickson tarafından yönetilen gerilim filmi 2025'te Apple TV+'ta yayınlanacak.

    Apple TV+

    Miles Teller ve Anya Taylor-Joy'un başrollerini paylaştığı gerilim filmi "The Gorge"dan ilk kareler yayınlandı. Filmin yönetmen koltuğunda “Sinister”, “Doctor Strange” ve “The Black Phone” gibi filmlerin yönetmeni Scott Derrickson oturuyor.

    Teller ve Taylor-Joy, tam konumlarını kendilerinin bile bilmesine izin verilmeyen, geniş ve son derece gizli bir vadinin karşılıklı taraflarındaki gözetleme kulelerinde görev yapan biri Amerikalı, diğeri Litvanyalı elit keskin nişancıları canlandırıyor. Görevleri, dış dünyayı, içeride gizlenen ve ne olduğu açıklanmayan, gizemli kötülüklerden korumak.

    Apple TV+

    İkili, görünmeyen bir düşmana karşı savunma yaparken ve tetikte kalmaya çalışırken birbirleriyle yakınlaşıyor. Ancak insanlığı tehdit eden felaket onlara açıklandığında, çok geç olmadan geçitteki sırrı saklamak için hem fiziksel hem de zihinsel güçlerini test etmek için birlikte çalışmak zorunda kalıyorlar.

    Apple TV+

    IGN'e verdiği demeçte Derrickson, hikayenin "birçok türü romantizm, bilim kurgu, aksiyon, casus gerilim ve hatta korkuyla harmanladığını" söylüyor. Sigourney Weaver'ın da rol aldığı filmin senaryosunu Zach Dean (The Tomorrow War) kaleme aldı.

    Derrickson ve Dean, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, C. Robert Cargill, Sherryl Clark, Adam Kolbrenner ve Greg Goodman ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. Apple TV+, “The Gorge”ı 2025'te yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top