Hesabım
    Merakla Beklenen Diziler, Yepyeni Filmler Ekimde TOD’da!

    Heyecan uyandıran dizi ve filmler Ekim'de TOD'da!

    TOD

    Her zevke hitap eden aksiyon ve macera dolu diziler, dünya çapında ilgi gören yapımlar ve TOD STUDIOS imzalı özel içerikler TOD ekranlarında izleyicilere keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin 23. filmi "Örümcek Adam: Evden Uzakta", Siyah Giyen Adamlar serisinin 4. filmi “Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit”, Javier Bardem’in başrolde olduğu çocuk kitabı uyarlaması “Tim, Tim, Timsah”, elle çizilmiş tablolardan oluşan, yetişkinlere yönelik büyüleyici animasyon "Köylüler” (The Peasants) ve daha fazlası TOD ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    Anthony Mackie’nin başrolünde olduğu post apokaliptik aksiyon komedi dizisi “Twisted Metal”in yanı sıra suç ve hukuk sisteminin derinliklerini işleyen "Law & Order (’21)” 4. sezonuyla, "Law & Order: SVU” 26. sezonuyla TOD izleyicisinin beğenisine sunuluyor. Dünyanın dört bir yanından polisiye meraklılarının heyecanla takip ettiği "FBI" 7. sezonuyla, "FBI: International” 4. sezonuyla ve "FBI: Most Wanted” 6. sezonuyla polisiye tutkunlarını TOD ekranlarına kilitliyor!

    Ayrıca TOD STUDIOS’un Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u başrollerinde buluşturduğu yeni dizisi “Sorgu” ve TOD STUDIOS imzalı "Derin Mavi" bu ay ilk kez seyirciyle buluşuyor. Aksiyon, dram, gerilim ve eğlencenin ustaca harmanlandığı yapımlarla sonbaharın tadını çıkarmak için TOD ekranlarından ayrılmayın!

    İşte Ekim'de TOD'a gelen tüm yeni dizi ve filmler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top