Hesabım
    Kate Hudson ve Hugh Jackman, Müzikal Film "Song Sung Blue"da Buluşuyor

    Craig Brewer tarafından yönetilecek film gerçek bir hikayeden ilham alıyor.

    -

    Hugh Jackman ve Kate Hudson, gerçek bir hikayeden ilham alan müzikal film “Song Sung Blue” için Focus Properties'de bir araya geliyor.

    Greg Kohs’un 2008 yapımı aynı adlı belgeselinden uyarlanan film, Milwaukee’li müzisyen bir çift olan Mike ve Claire Sardina’nın gerçek hikayesini anlatıyor. Şanssız müzisyenler, "Lightning & Thunder” adlı bir Neil Diamond cover grubu kurduktan sonra ün kazanıyor ve birlikte aşkı ve başarıyı bulmanın asla geç olmadığını kanıtlıyor.

    "Hustle & Flow", "Dolemite Is My Name" gibi filmlere imza atan Craig Brewer'ın yazıp yöneteceği filmde Jackman ve Hudson'a Michael Imperioli, Fisher Stevens, Jim Belushi, Ella Anderson, King Princess, Mustafa Shakir ve Hudson Hilbert Hensley eşlik ediyor.

    Craig Brewer aynı zamanda Davis Entertainment'tan John Davis ve John Fox ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı ancak projenin çekimleri bugün başladı. Bu durumda filmin 2025 sonlarında vizyona girmesi mümkün görünüyor.

    Müzikal yetenekleriyle bilinen bir oyuncu olan Hugh Jackman, yakın zamanda Radio City Music Hall’da bir dizi konser vermeye hazırlanıyor. Bu konserlerde "The Greatest Showman" ve "The Music Man" gibi yapımlardan şarkılar seslendirecek.

    Kate Hudson ise "Almost Famous"tan "How to Lose a Guy in 10 Days"e kadar birçok projede müzikal yeteneğini gösterdi. Ayrıca IndieWire’a verdiği röportajda, Song Sung Blue çekimlerini tamamladıktan sonra 2025’in başlarında Glorious albümü için turneye çıkacağını açıkladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top