Hesabım
    ABD Box Office: "Joker: İkili Delilik"ten Tarihi Düşüş!

    "Joker: İkili Delilik" vizyondaki ikinci hafta sonunda %82 düşüş yaşayarak yalnızca 7 milyon dolar kazanabildi.

    Warner Bros.

    11-13 Ekim hafta sonunda ABD gişesinin lideri, vizyonun yeni filmlerinden "Terrifier 3" oldu. Yapım bütçesi yalnızca 2 milyon dolar olan Damien Leone imzalı film 18 milyon dolar açılış hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

    İkinci sıraya, 13 milyon dolar hasılatla "Vahşi Robot" animasyonu yerleşirken, geçen hafta beklentilerin çok gerisinde kalmasına rağmen zirvede açılış yapan "Joker: İkili Delilik" üçüncü sıraya geriledi.

    Todd Phillips imzalı devam filmi, ikinci hafta sonunda %82 oranında düşüş yaşayarak yalnızca 7.1 milyon dolar kazanabildi. Bu, büyük bir stüdyo filminin yaşadığı en kötü ikinci hafta düşüşlerinden biri. Son dönemin çok eleştirilen çizgi roman uyarlamalarından "The Marvels" ikinci hafta sonunda %78, "The Flash" %73, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" ise %70 düşüşle girmişti.

    "Joker: İkili Delilik" küresel gişede ise %70'lik bir düşüşle 22.6 milyon dolar kazandı. Filmin toplam hasılatı böylece 165.3 milyon dolara çıktı. Filmin zarar etmemesi için en az 450 milyon dolar kazanması gerektiği bildiriliyor ancak bunu başarabilmesi oldukça zor görünüyor.

    Amerika gişesinin dördüncü sırasında, Tim Burton imzalı devam filmi "Beterböcek Beterböcek" yer alıyor. Filmin altıncı hafta sonundaki hasılatı 7 milyon dolar oldu. Beşinci sırada ise 3.8 milyon dolar ile açılış yapan Pharrell Willams LEGO animasyonu "Piece by Piece" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top