Hesabım
    "İllegal Hayatlar: Meclis" Filminin Fragmanı Yayınlandı

    "İllegal Hayatlar: Meclis" 1 Kasım'da sinemalarda!

    "İllegal Hayatlar"ın devam filmi olan "İllegal Hayatlar: Meclis"in fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen film 1 Kasım'da sinema salonlarında yerini alacak.

    Mahsun Karaca'nın başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Hamdi Alkan, Ali İhsan Varol gibi isimler yer alıyor. İlk filmi de yazıp yöneten Cenk Çelik, devam filminde yine yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmin senaryosunda ise Cenk Çelik'in yanı sıra Samih Berk Yılmaz'ın imzası var.

    Ocak 2023'te vizyona giren ve yılın en çok izlenen filmlerinden biri olan "İllegal Hayatlar", kaçak kumarhane işletmeye çalışan Mahsun'un hikayesini konu ediyordu. Mahsun, polis baskınlarıyla baş etmekte bir hayli zorlanır ve kumarhaneyi işletmeye devam etmek için sahte bir siyasi parti kurmaya karar verir. Böylece gizli olarak kumarhane işletmeye devam edebilecektir. Ancak bu fikir, hem de kendisini hem de arkadaşlarını türlü maceraların içine sürükler.

    Devam filminde Mahsun, Şahin ve Mehmet, kurdukları LMKP adlı siyasi partinin yanlışlıkla meclise girmesi sonucu kendilerini yepyeni ve fırsatlarla dolu bir dünyanın içinde bulurlar. Kaçak kumarhane işletmeciliği ile başlayan hikaye meclise taşınır.

    "İllegal Hayatlar. Meclis" 1 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top