Hesabım
    "Nosferatu" Korkunç Vampirleri Geri Getirecek

    Yönetmen Robert Eggers, "Nosferatu" yeniden çevrimiyle vampirleri yeniden korkutucu kılmayı hedefliyor.

    -

    Robert Eggers, “Nosferatu” yeniden çevrimiyle korkutucu vampirleri sinemaya geri getireceğini söylüyor.

    F.W. Murnau'nun 1922 tarihli sinema klasiği “Nosferatu, eine Symphonie des Grauens” filminin yeniden çevrimi olan "Nosferatu" 19. yüzyıl Almanya'sında hayaletlerin musallat olduğu genç bir kadın ile onu takip eden ve beraberinde anlatılmaz bir korku getiren antik Transilvanya vampiri arasındaki gotik bir takıntı hikayesini anlatıyor.

    Kont Dracula'dan ilham alan ikonik vampir Kont Orlok'a Bill Skarsgard hayat verirken Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult, Willem Dafoe, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson ve Simon McBurney gibi isimler oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlar "The Lighthouse" ve "The Northman" yönetmeninin filme yaklaşımıyla heyecan uyandırsa da Bill Skarsgard'ın Kont Orlok'unu tam olarak görme şansına erişemedik. Karakterin tam görünümü filmin kendisine saklanıyor gibi görünüyor.

    Total Film'e verdiği yeni röportajda Eggers, buradaki amacının vampirleri "Alacakaranlık"tan sonra yeniden korkutucu hale getirmek olduğunu söylüyor ve diğer yapımların onları ya seksi, çekici varlıklara ya da espriye dönüştürdüğünü söylüyor:

    “Vampirlerin korkutucu olmadığı konusunda Edward Cullen'a kadar gittik. Peki bunun tam tersi yöne nasıl gideceğiz? Vampirler o kadar korkutucuydu ki insanlar cesetleri çıkarıp parçalara ayırıp ateşe veriyorlardı. Bence yine korkunç, pis kokulu bir cesedi hak ettik.”

    Skarsgård'ın sesini bir oktav düşürmek için bir opera koçuyla çalıştığı ve rolü için çok fazla kilo verdiği biliniyor.

    "Nosferatu" 3 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top