Hesabım
    Jude Law Başrollü Suç Gerilimi "The Order"ın Fragmanı Yayınlandı

    Justin Kurzel imzalı "The Order" (Düzen) dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yaptı.

    Avustralyalı yönetmen Justin Kurzel'in (Nitram, Assassin's Creed) yönettiği polisiye gerilim filmi "The Order"ın (Düzen) fragmanı yayınlandı.

    Dünya prömiyerini birkaç hafta önce Venedik Film Festivali'nde yapan film, Kevin Flynn ve Gary Gerhardt'ın 1989 tarihli kurgu dışı kitabı “The Silent Brotherhood"a dayanıyor. Kitap, beyaz üstünlüğü yanlısı milis grupların 1980'lerin Kuzeybatı Pasifik bölgesinde gerçekleştirdikleri bir dizi yerel terör eylemini konu alıyor.

    Kitapta olduğu gibi 1980'lerde ve Kuzeybatı Pasifik'te geçen filmde başrolü üstlenen Jude Law, bir dizi banka soygunu ve araba soygununun bir grup yerli teröristin ve beyaz ırk üstünlüğünü savunanların işi olduğuna inanan, yıpranmış bir FBI ajanını canlandırıyor.

    Bu onu, Nicholas Hoult'un canlandırdığı bir teröristin ABD hükümetini devirmeyi planladığı ölümcül bir kedi-fare oyununa sürükler. Kolluk kuvvetleri ile aşırı sağcı grup arasında devam eden mücadeleyi konu alan filmin oyuncu kadrosunda Tye Sheridan ve Jurnee Smollett de yer alıyor.

    "The Order" Aralık ayında ABD'de vizyona girecek ve dünya çapındaki dağıtımın çoğunu Amazon Prime Video üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top