Hesabım
    Henry Cavill, Amazon MGM'in "Voltron" Filminde Başrolde!

    Henry Cavill, canlı aksiyon Voltron filminin başrolünü üstlenecek.

    -

    DC'nin eski Superman'i ve "The Witcher" yıldızı Henry Cavill, Amazon MGM Stüdyoları'ndaki canlı aksiyon "Voltron" filminde başrolde oynayacak.

    1980'lerin ünlü çizgi filmine dayanan filmi, Netflix'in izlenme rekorları kıran "Red Notice" filminin yönetmeni Rawson Marshall Thurber yönetecek. Thurber aynı zamanda Ellen Shanman ile birlikte filmin senaryosunu da kaleme aldı. Projenin diğer başrol oyuncusu ise genç yetenek Daniel Quinn-Toye olacak.

    "Voltron", Toei Animation'ın mecha anime dizileri Beast King GoLion ve Kikou Kantai Dairugger XV'e dayanıyordu. World Events, diziyi düzenledi ve "Voltron: Defender of the Universe" adıyla 1980'lerin ortasında yayınladı. Proje, Voltron olarak bilinen bir mega robotu oluşturmak için bir araya gelen araçlar olan Robot Aslanlar adlı bir taburdaki beş genç pilota odaklanıyordu.

    Yapımcılığını Todd Lieberman, Bob Koplar ve David Hoberman'ın üstlendiği “Voltron”un çekimleri bu sonbaharda Avustralya'da gerçekleşecek. Filmin konusu ve hikaye detayları şimdilik gizli tutuluyor.

    Cavill, bu yıl "Argylle" ve "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filmleriyle izleyici karşısına çıktı, ayrıca "Deadpool & Wolverine"deki Cavillrine rolüyle Marvel hayranlarına sürpriz yaptı. Oyuncunun sıradaki projeleri arasında Chad Stahelski'nin yöneteceği "Highlander" uyarlaması da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top